Prova att göra detta superbilliga vin
Inte alla utav oss har råd att få ett bägare gott vin på våra bord vid våra måltider.
Men om det idag vore genomförbart, skulle samtliga tycka mycket om att äta till ackompanjemang av denna dryck.
Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.
Vin är en dryck som har firats efter urminnes tider.
Det finns handlingar som visar att det bryggdes samt fanns med på favoritlistan allaredan när människan precis hade lärt sig att bruka sin föda.
Denna dryck rekommenderas för konsumtion av män, kvinnor och pensionärer.
Det röda druvvinet speciellt innehar visat ett litet antal exceptionella egenskaper vad innefattar att avblåsa åldrande, liksom att det innehar flera medicinska positiva egenskaper om de tas regelbundet alldenstund det är extremt rikt på antioxidanter.
För dem som ej kan inhandla vin, är allt ej förlorat.
Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.
Detta kommentar kommer att exponera dej hur man gör detta.
Med en del övning kommer du att kunna anrätta ditt eget billiga vin som i smak kan tävla med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.
Vad du ska för ditt hemgjorda vin
En halv bägare socker
144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 andel druvsaft samt ej innehar några övriga tillsatser
En butelj vari du kan mäta 4 liter vätska
Två-tre reguljära ballonger
Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men du kan använda ditt vanliga kranvatten för att ytterligare avta kostnaderna. Klicka här för Krymphättor för vinflaskor
Ett stift som kommer att nyttjas för att göra några hål i ballongerna
Vinjäst. Men om man ej har det, kan vanligt bagerijäst funka oxå fast smaken blir dessvärre därnäst också.
Bese online efter ett bra vinjäst, de kostar ej många kronor per avklarad flaska.
För färskingar som behöver lite mer orientering och hjälp, skulle det vara bra om du se till att man har med dig en mätkopp, ett gummisnodd eller, en tratt och flaskor
Kavla upp ärmarna samt gör dig redo att göra vin
Ta tratten och häll efter att saften i behållaren.
Häll alla tre burkar (totalt 144 gram) och häll efter att i två gånger så mycket vatten.
Om du har tre burkar lemonad, häll sex burkar vatten.
Skaka alltihop tills blandningen blir totalt enhetlig.
Vid denna punkt, tillsätt den hälft koppen socker.
Skaka igen djupt.
Sockret ska vara helt löst i slutet utav blandningen.
Idag tar vi jästen.
Följ instruktionerna, mixa ut jästen enligt instruktioner samt få den beredd för bruk.
När jästen är klar, tillsätt även denna till blandningen du har och skaka igen.
När detta innehar slutförts, binda du ballongen till mynningen av behållaren.
Säkerställ att ballongen har några gap i sig innan man knyter fast den till mynningen av behållaren.
Det är ett i synnerhet fason att knyta ballongen till mynningen utav behållaren.
Det bör vara antagligen gjort samt tätt (här kan du begagna snöre eller gummisnodd att knyta med).
Placera behållaren på en varm plats, vari den inte ska störas på minst en halv dag (12 timmar).
Vid slutet av denna tid kommer du att höra poppande ljud av bubblor.
Detta är ett belägg på att jästen fungerar väl.
När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bli bombastisk med gas som genereras utav jäsningsprocessen.
Så länge ballongen blåses upp är processen igång.
Du kommer att kunna när vinet är färdigt, när ballongen töms.
Ditt vin är klart!
Nu måste man hälla det maklig genom en sil i de flaskor man vill ackumulera det i.
Flaskorna skall företrädesvis inneha en mörk färg.
Stoppa in i kylskåpet samt njut sedan utav ditt eget vin som kostade nästan inget – men det är smaskigt!